Света Лусия

Преглед на обявите

Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Света Лусия

Имот за продажба в Сейнт Лусия

Санта Лусия е остров в Източна Карибите, където на западното крайбрежие има две планини: Питоните. Брегът е дом на вулканични плажове, гмуркане на места по коралови рифове, луксозни курорти и рибарски селища. Капиталът е Кастрис и е популярна спирка за круизи.

Ако планирате да се движите и търсите имот за продажба в Сейнт Лусия, е важно да имате известна информация за пазара на недвижими имоти в Сейнт Лусия, която изглеждаше в по-добро състояние миналата година, но все още се възстановяваше постепенно от световна икономическа криза преди почти десет години.

Цените на имотите са намалели от 20% на 30% от 2009 до 2014 г. поради глобалната криза. Пазарът на недвижими имоти започна да расте само в края на 2014 г.

Междинните имоти, продавани в Сейнт Лусия на цена от 350 000 долара, придобиват популярност, особено сред чуждестранните купувачи от Канада и Съединените щати.

Има голям оптимизъм за бъдещето на пазара на недвижими имоти, въпреки че понастоящем не е в най-добрия случай. Но ако искате да купите имот за продажба в Сейнт Лусия, това е добро време да се възползвате от цените на всички времена.

Като цяло пазарът на недвижими имоти остава благоприятен пазар за купувачите на имоти за продажба в Сейнт Лусия. По-голямата част от сделките се отнасят до купувачи на ваканционни жилища.

Северната и южната част на Сейнт Лусия в момента имат голямо разнообразие от нови жилища и апартаменти и имоти за продажба в Сейнт Лусия.

Туризмът е двигателят, който управлява недвижимите имоти в Сейнт Лусия. Въпреки това тя все още е много обещаваща дестинация, много по-малък пазар от други карибски държави като Барбадос, Сан Мартин и Антигуа

Повечето чуждестранни купувачи, които искат имоти за продажба в Сейнт Лусия, идват от САЩ, Канада и Обединеното кралство.

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 31043

За продажба Хотел, Света Лусия, West Indies, Castries, Soufrière

3,395,042.46BGN
За продажба
Хотел

48562.28 m²
Една малка, уникален хотел, който ще ви напомня за начина, по който Карибите да бъде използван. Предлага се за US $ 1,860,000.00 Статус: Продава с...
Cod. 17594

За продажба Къща в стопанство, Света Лусия, West Indies, Masscre, Anse La Raye

310,299.58BGN
За продажба
Къща в стопанство

510.97 m²
Masscre е красива местност с много до мащабни къщи и къде можем да намерим повечето лекари и адвокати, напускащи. Masscre се намира на около 25 минути...
UNAVAILABLE
Cod. 2676

За продажба По-голям от петстаен, Света Лусия, West Indies, Castries, Morne Fortune

2,007,820.81BGN
За продажба
По-голям от петстаен

160 m²
Красива няколко сгради за продажба на живописен карибски остров Санта Лучия в Morne Fortune с изглед към столицата Кастрис. Пет обзаведени апартаменти...
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB